Groepstraining & lessen

Personal groep trainingen & Groepslessen 

PERSONAL SMALL GROUP TRAINING: FIT & HEALTHY
ma. & do. 11:00  wo. 20:00

Bij overgewicht is de combinatie van professionele support, voeding en lichaamsbeweging extra belangrijk voor de gezondheid. Lichaamsbeweging/sporten en een gezond gewicht verkleint namelijk de kans op hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, suikerziekte en gewrichtsklachten.
Deze personal training is speciaal bedoeld voor mensen die samen met anderen, op een verantwoorde manier wil werken aan zijn of haar conditie & overgewicht. De trainingen zijn op basis van functioneel bewegen in circuit vorm waarbij de training gericht is op het verbeteren van het uithoudingsvermogen en spierkracht door duur-en krachttraining. De trainingen worden op maat aangeboden en tussentijds bijgestuurd zodat er een optimaal en duurzaam resultaat kan ontstaan. Elke training duurt 45 min.  Daarnaast verwacht ik als personal trainer en beweegdeskundig overgewicht/obesitas dat je minimaal 1x per week zelfstandig sport en je beweegactiviteit (lopen/fietsen) zoveel mogelijk volgens de Nederlandse norm is. Om de week zullen er gezamenlijk weeg/meet consulten plaats vinden om zo jouw vorderingen goed te kunnen blijven monitoren en bijsturen voor een zo goed mogelijk resultaat. Vind jij jezelf, in het samen werken naar een gezonder gewicht, aarzel dan niet en sluit je bij ons aan.
3-5 pers.

PERSONAL GROUP TRAINING: WOW  (workout of the week)
ma. & do. 09:00  wo. 19:00
WOW is een wekelijks variërend Fitness circuit training. Door te sporten in een kleine groep blijft de persoonlijke aandacht en begeleiding gewaarborgd. Meedoen aan de WOW betekend een totale verbetering voor jouw uithoudingsvermogen en spierkracht. Ook werken wij aan de stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. De tijdsduur van de kern is gemiddeld 45 minuten. Bij veel fitness oefeningen wordt er naast het trainen met barbells en dumbells ook gebruik gemaakt van materiaal die het HELE lichaam uitdaagt om mee te werken bij de uitvoering van de oefening. Hierbij kun je denken aan oefeningen met kettlebels, sandbags, TRX etc.
WOW is een full body fitness workout waardoor de intensiteit middelmatig hoog ligt. Omdat het hele lichaam in één keer wordt getraind, is het effect van WOW training t.o.v. reguliere fitnesstraining minstens net zo groot, dan niet groter.
5-8 pers.

PERSONAL GROUP TRAINING: S.H.I.T.   (NOG NIET BESCHIKBAAR)
S.H.I.T. staat voor Short High Intensive Training en is een functionele trainingsformule gericht op; spieruithoudingsvermogen, maximale kracht, power en snelheid. De gemiddelde kern duurt tussen de 15 en 30 minuten, maar met de warming up, techniek uitleg, oefenronde en cooling down duurt de les 45 minuten.
De intensiteit ligt hoog! De les kan perfect naast een andere sport beoefend worden voor blessurepreventie of prestatiebevordering. Je bent immers zo goed als je zwakste schakel en die sporen we op en verbeteren we met de S.H.I.T. lessen. Door het variërende karakter en aanwezige wedstrijd element, kan S.H.I.T. ook als sport op zich beoefend worden.
Iedereen kan op elk niveau meedoen met de lessen, want de oefeningen zijn uitgebreid te differentiëren. Optimaliseren van techniek en prestatie per individu is het doel.
5-8 pers.

GROEPSTRAINING: FIGHT FIT   (NOG NIET BESCHIKBAAR)
FIGHT Fit is voor iedereen geschikt die interesse heeft in een afwisseling van trainingsvorm naast het huidige aanbod. FIGHT Fit kan uitstekend gecombineerd worden met de andere vormen van leefstijl coaching en personal training. Voor klanten met fysieke klachten of twijfels is het raadzaam om eerst te overleggen met huidige arts/therapeut/trainer. Door middel van het aanleren en toepassen van verschillende stoot- en trap technieken Door middel van het aanleren en toepassen van verschillende stoot- en trap technieken kunnen er meerdere doelen met 1 middel bereikt worden:

– Conditie/uithoudingsvermogen training;
– Werken aan het zelfvertrouwen;
– Gewichtsverlies;
– Verminderen van opgebouwde agressie.

GROEPSLES: FITCAMP OUTDOOR
FITCAMP trainingen zijn wekelijkse variërende groepslessen die veel bijdragen aan een goede gezondheid. Tijdens de bootcamps worden er veel verschillende spiergroepen getraind en verbeter je jouw conditie. Een win-win situatie dus!  De tijdsduur van de trainingen is rond de 60 minuten. Tijdens de Fitcamp-lessen staan plezier en gezelligheid centraal. Onder leiding van enthousiaste trainers en regelmatig opzwepende muziek zijn de lessen altijd een feestje om te volgen. Daarnaast vinden veel sporters het leuk om als groep naar een doel toe te werken. Ook worden de lachspieren tijdens de groepslessen genoeg getraind!
8-15 pers.

Beschikbaar op:
Ma. 19:00 meetingpoint parkeerplaats Moerzicht Yerseke
Do.  19:00 meetingpoint Sportstudio Myoides Yerseke (strandje Yerseke)
Zo.  09:45 & 11:00 meetingpoint Jeugdhonk in Hansweert
8-15 pers.

GROEPSLES: BBBOOTY  (BUIK, BENEN EN BILLEN)
ma. & do. 10:00
BBBooty pakt de drie belangrijke B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! Tijdens deze maandelijkse variërende workout train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die hun BBB zone willen shapen. Tijdens deze workout zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier. Tijdens de les wordt bijvoorbeeld gewerkt met gewichtjes en halterstangen, maar ook met dynabands. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd, waardoor je spieren krachtiger worden en je vetpercentage verlaagd zal worden.
8-15 pers.

GROEPSLES: BODY & MIND
di. & do. 19:00

Heb je altijd al een flexibel en soepel lichaam willen hebben? Of ben je op zoek naar innerlijke rust en een sterke mind? Bij de maandelijkse variërende Body & Mind lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal.

Tijdens deze milde bewegingsvorm combineren we Tai Chi, Yoga, body stretchen en ontspannings- en ademhalingsoefeningen. We staan bewust stil bij lichaam en geest en helpen je daarin balans te vinden.
Je zult zien dat je sterker wordt, zowel mentaal als fysiek!
8-15 pers.

Meer info volgt. Houd vooral ook onze facebook in de gaten!

Wil je op de hoogte gehouden worden en ben je nog geen lid?
Stuur dan een mail naar  myoides-sportstudio@kpnmail.nl