Buitensport programma

Featured

Buitensport rooster groepslessen

Doelgroep

Speciaal voor de leden van Myoides en Big Difference is er een buitensport rooster opgesteld zodat we lekker fit en sterk kunnen blijven tijdens deze Corona periode.

Maar aangezien we nu toch buiten sporten kunnen ook niet-leden deelnemen aan een groot deel van de buitenlessen.

Het buitensport rooster start per 1 juni.

Ons roostersysteem is compleet en vanaf vandaag te gebruiken voor het reserveren van jouw Personal groep training, groepsles en of outdoor Muscle mania vrije fitness vanaf 1 Juni. 

Leden kunnen gelijk een les reserveren: 
Leden kunnen lessen in het rooster reserveren via: www.fitman.eu/webres/login.php  na het aanmaken van een account (instructies hiervoor zijn per e-mail verstuurd).

Niet-leden kunnen reserveren per e-mail:  myoides-sportstudio@kpnmail.nl

Locatie: In Yerseke, diverse plekken zoals op het strand, Moerzichtplein en het grasveld bij de korfbalvereniging Yerseke.Let’s do this💪

De workouts zijn vanaf 16 tot 99 jaar en je kunt aan meerdere workouts per week mee doen. Ze zullen plaatsvinden op inschrijving een week van te voren en vol = vol.

De exacte tijden en lessen worden binnenkort bekend gemaakt op deze pagina en via onze social media en mailings. De eerste opzet van het rooster is onder voorbehoud. Bij veel interesse bepaalde lessen kan er mogelijk nog wat geschoven gaan worden zodat we jullie ultiem kunnen bedienen.

Meer info volgt. Houd vooral ook onze facebook in de gaten!

Wil je op de hoogte gehouden worden en ben je nog geen lid?
Stuur dan een mail naar  myoides-sportstudio@kpnmail.nl

Heropening op 1Juli

Alle groepslessen en Personal group trainingen verplaatsen per 1 Juli naar de bovenzaal. Deelname via reservering en met strippenkaart. Leden Myoides hebben 20% korting.

Rooster: Kan nog gewijzigd worden ivm meer aanbod
BBBOOTY: ma & do 10:00 (eigen matje meenemen)
Personal Group WOW: ma & do 09:00 en wo. 19:00
BODY & MIND: di & do 20:00 (eigen matje meenemen)
HOOP FIT & DANCE: di & do 19:00 (Hoepels aanwezig)

Alles lessen en trainingen duren 45 min.
Ivm. de RIVM regels, graag niet eerder dan 5 min. van te voor aanwezig zijn en na de les of training, direct het pand weer verlaten. Handdoek verplicht.

Reserveren voor buitensportrooster

Beste leden, 

Ons roostersysteem is compleet en vanaf vandaag te gebruiken voor het reserveren van jouw Personal groep training, groepsles en of outdoor Muscle mania vrije fitness vanaf 1 Juni. 

Leden kunnen gelijk een les reserveren: 
Leden kunnen lessen in het rooster reserveren via: www.fitman.eu/webres/login.php  na het aanmaken van een account (instructies hiervoor zijn per e-mail verstuurd).

Niet-leden kunnen zich opgeven via: myoides-sportstudio@kpnmail.nl

RIVM regels: 
1. Kom niet eerder dan 5 min. voor tijd en na de training dien je direct het veld/studio weer te verlaten. 
2. Kom altijd in je sportkleding, kleedkamers mogen (nog) niet gebruikt worden. 
3. Ga thuis naar het toilet, toiletten mogen (nog) niet gebruikt worden. 
4. Neem 1 of 2 goed gevulde bidon(s) mee, bar mag (nog) niet gebruikt worden. 
5. Het materiaal moet direct schoon gemaakt worden na gebruik, schoonmaakmiddelen zijn aanwezig. 
6. Blijf thuis, indien je verkouden, koorts en/of ziekverschijnselen hebt. Hoest/nies in de elleboog. 
7. Desinfecteer altijd de handen bij binnenkomst. 
8. Hou altijd 1,5 m afstand, ook als je buiten staat te wachten. 

Reservering spelregels: 
* Alle leden reserveren een week vooraf voor de lessen van volgende week.
* Per week reserveer je opnieuw jouw training en/of groepsles
* Alle leden krijgen 3 credits per week om te reserveren.  1 training/les is 1 credit per keer.   Op deze manier, krijgen alle leden de kans om wekelijks een training/les te reserveren. 
* Gebruik je jouw credits niet, komen deze eind van de week te vervallen. De week daarop ontvang je opnieuw 3 nieuwe credits. 
* Heb je gereserveerd maar kan je toch niet deelnemen, moet je altijd je reservering annuleren. 
* Plaats gereserveerd maar niet deelgenomen en niet voortijdig geannuleerd, betekend dat de credit komt te vervallen.   

Toevoeging buiten programma: 
De personal groep trainingen en groepslessen duren ongv. 45 min. vanwege de tijdswisseling van de groepen.  
Ook zijn de korfbal velden regelmatig in gebruik dus voor de hoeveelheid mensen bij elkaar, is het extra belangrijk dat alle regels goed worden opgevolgd.   
 
Let op:  
De ingang die wij mogen gebruiken richting onze outdoor Gym ligt aan de zijkant van de korfbal kantine, tegenover de buitendeur van de gymzaal MFC. 
De hoofd ingang van het korfbalveld is dus gesloten voor deelnemers van ons outdoor programma. 
 
Wij kunnen niet wachten om van start te gaan en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij! 
Als jullie nog vragen hebben omtrent ons programma en of systeem, stuur ons dan even een mailtje. 
 
Sportieve groet, Team Myoides 
 

Start buiten groepslessen 1 juni

Goed Nieuws! Ons outdoor sportprogramma start 1 Juni, op het prachtige terrein van de Korfbal vereniging Volharding Yerseke. Dit is een afgesloten terrein waar wij volgens de RIVM-maatregelen, lekker mogen gaan sporten.Natuurlijk zijn wij beperkt en kunnen wij niet alles bieden wat je gewend bent, maar we kunnen aan de slag en dat is al een feestje op zich!
Er is bijvoorbeeld geen bar, toilet of kleedkamers dus ga thuis voor de les/training naar het toilet, kom in je sport outfit en neem een gevulde bidon en handdoek mee.
Na gebruik van materiaal dien je dit gelijk schoon te maken met de aanwezige middelen. Na de trainingen (+/-. 45 min.) mag er helaas geen samenscholing plaatsvinden en dien je direct het terrein te verlaten, zo blijft er ook tijd over voor de wisseling van een nieuwe groep.
Ons nieuwe rooster reserveringssysteem is vanaf eind mei actief en werkt met een inlog code die leden ontvangen per mail waarin je kan aangeven welke lessen/trainingen jij zou willen volgen voor de week daarop zodat alle leden wekelijks opnieuw de kans krijgen om deel te nemen aan ons outdoor programma.

Voor actieve leden is er geen meerprijs verbonden aan het volgen van de groepslessen. Niet-leden of niet-actieve leden kunnen deelnemen aan het programma door het afsluiten /activeren van hun myoides lidmaatschap of d.m.v. een strippenkaart en zij dienen dus per personal training of les met deze kaart te betalen.

Momenteel geen actief abonnement maar wel graag een keer mee komen doen? Mail ons even zodat jij ook lekker van start kan in onze kleine buiten GYM 😉

De eerste week is onze Gratis try-out week waarbij niet-leden een Personal training en/of les mogen uitproberen. Niet-leden kunnen na de try-out week ook gebruik blijven maken van het buitensport rooster d.m.v. een lessen-strippenkaart die nu speciaal met een zomer korting verkrijgbaar is en tijdens het buitensportprogramma gebruikt kan worden. Deze is aan te vragen via Danielle van Big Difference of via ideal/ internetbankieren via deze webshop: www.ledhoepel.nl/product/lessen-strippenkaart

Let op: Get Fit & Healthy is een Personal groep incm. een Lifestyle afslank traject bij Big Difference. Deelname hieraan is zeker mogelijk maar alleen na contact met Danielle van Big Difference, hiervoor gelden andere voorwaardes, traject begeleiding en tarieven waardoor je niet via de strippenkaart of normaal gym lidmaatschap kunt deelnemen aan deze Personal groep training.

Beschrijving Try-out aanbod:

Vrij trainen: MUSCLE MANIA
Muscle mania is onze vrije fitness outdoor trainingsblok. Voor alle leden die thuis geen materiaal hebben om zichzelf Fit & sterk te houden en/of het beu zijn om alleen op het zolderkamertje bezig te zijn. Muscle mania is dus onze kleine outdoor gym en voor iedereen geschikt die weer graag zelfstandig en individueel aan de slag wilt gaan. Het volgende materiaal is beschikbaar: Dumbells, bars, schijven, bankjes, kettlebels, steps, matjes en overig functioneel trainingsmateriaal.

Personal groep training: WOW (workout of the week)
WOW is een Personal groep training in Fitness circuit vorm en beschikbaar tot 8 pers. per training. Wil jij graag samen met een personal trainer in groepsverband aan de slag dan is de WOW echt iets voor jou. Het trainen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht zal op elk niveau bijdragen aan een optimaal resultaat.
Deze Fitness Fullbody workout heeft als doelstelling spierkracht versterken en spierconditie verhogen doormiddel van het trainen van de beweegvormen uit het dagelijkse leven. Squaten, deadliften, Core komen dus zeker ook aan bod. Deze workout heeft een toegankelijk Fitness instap niveau en is dus geschikt als vervolg personal training pakket na de GET FIT & HEALTY groep maar is ook zeer goed te gebruiken om op hoger niveau jouw prestatie verder te verhogen. WOW is tijdens het buiten programma tijdelijk vrij beschikbaar voor leden en voor niet leden met de strippenkaart (1,1/2 strip) Personal trainer: Danielle/ Big Difference

Personal groep training: GET FIT & HEALTHY
Deze personal training is speciaal bedoeld voor mensen die samen met anderen, op een verantwoorde manier wil werken aan zijn of haar conditie & overgewicht. De trainingen zijn op basis van functioneel bewegen in circuit vorm waarbij de training gericht is op het verbeteren van het uithoudingsvermogen en spierkracht door duur-en krachttraining. De trainingen worden op maat aangeboden en tussentijds bijgestuurd zodat er een optimaal en duurzaam resultaat kan ontstaan. Elke training incl. voeding/afslank advies a 60 min. bestaat uit maximaal 8 personen. Daarnaast verwacht ik als personal trainer en beweegdeskundig overgewicht/obesitas dat je minimaal 1x per week zelfstandig sport en je beweegactiviteit (lopen/fietsen) zoveel mogelijk volgens de Nederlandse norm is. Om de week zullen er gezamenlijk weeg/meet consulten plaats vinden om zo jouw vorderingen goed te kunnen blijven monitoren en bijsturen voor een zo goed mogelijk resultaat. Vind jij jezelf, in het samen werken naar een gezonder gewicht, aarzel dan niet en sluit je bij ons aan. Resultaat gegarandeerd.

BBBOOTY (Buik, Benen & Billen)
BBBooty pakt de drie belangrijke B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! Tijdens deze groepsles train je al deze gebieden met behulp van cardio- en krachtoefeningen. BBBooty is een perfecte fitness workout voor personen die hun BBB zone willen shapen. Tijdens deze workout zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier. We werken met gewichtjes en halterstangen, maar ook met dynabands. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd, waardoor je spieren krachtiger worden en je vetpercentage verlaagd zal worden.
Body & Shape instructeur: Danielle/ Big Difference

BODY & MIND
Body & Mind is een combinatie van yoga en pilates met enkele kracht oefeningen. De les bestaat uit diverse statische en dynamische bewegingen waarbij we werken aan core stability, balans, flexibiliteit, (stretchen), kracht en uithoudingsvermogen. Bij de start en het einde van de les doen we simpele ademhalingsoefeningen. De intensiteit is variabel, je kiest zelf een variatie om de oefeningen lichter of zwaarder te maken. Daardoor is de les geschikt voor alle niveaus en mannen en vrouwen. Er zijn matjes beschikbaar, maar een eigen matje meenemen is zeker handig.
Docent: Eva Slierendrecht/ Eva Hoops.

HOOP FIT
Hoepel je Fit is een hoelahoep cardio dans-workout voor (absolute) beginners én mensen die al langer hoepelen. Je wordt gegarandeerd vrolijk van deze leuke dans workout. De focus ligt op, fitheid, uithoudingsvermogen en plezier.
Al dansend doen we per liedje leuke bewegingen met de hoepel, maar het is geen les vol spectaculaire trucjes. We gaan vooral veel hoepelen om ons middel en enkele leuke simpele hoepel moves en poses doen om je hartslag lekker omhoog te krijgen. De hoepels en muziek worden geregeld, maar als je al een eigen hoelahoep hebt mag je die zeker meenemen. Kleding: (sport)kleding en katoenen shirt
Docent: Eva Hoops, gecertificeerd Hoop Love Coach.

HOOP DANCE
Hoopdance is niet alleen hoepelen om je middel, je leert ook verschillende leuke hoelahoep trucjes terwijl je danst, die we aan het eind van elke les in een flow sessie aan elkaar plakken. Dit is de Nederlandse variant van de Hoop Love Dance workout waarbij je 4-8 hoopdance trucjes leert met variaties per trucje waardoor het voor alle niveaus en alle leeftijden leuk en leerzaam is.
De hoepels en muziek worden geregeld, maar als je al een eigen hoelahoep hebt mag je die zeker meenemen. Kleding: (sport)kleding en katoenen shirt.
Docent: Eva Hoops, gecertificeerd Hoop Love Coach.

Wij kunnen niet wachten om jullie weer te zien en te mogen ontvangen in onze OUTDOOR GYM.

Sportieve groetjes,
Team Myoides

Bedrijfsfitness Startweken 2019

Nog een paar weken en dan is het weer zover! Van 23 september t/m 31 oktober 2019 barsten de Bedrijfsfitness Startweken (BFSW) weer los. 
Zes weken lang staat werkend Nederland in het teken van bedrijfsfitness. Profiteer hier ook van! Het is de perfecte kans om met al uw werknemers bij ons te komen sporten met korting! Alle bedrijfsfitnessleden die meedoen aan de #BFSW2019
maken bovendien kans op fantastische prijzen!!
Zie voor meer info.  www.startweken.nl 

HEY HEALTHY EVENT YERSEKE

Zaterdag 13 april zal Big-difference Lifestyle support ook vertegenwoordigd zijn tijdens het #Hey Healthy Yerseke event. Heb jij intresse om samen te gaan bewegen & afslanken incm. lifestyle coaching? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Om 10:15 zal ik samen met mijn fitness assistent en tevens Big-difference deelneemster Esther Schraver Verstelle een functionele work-out geven. Daarbij zal ik jullie voorzien van de nodige uitleg over Big-difference lifestyle support en zal Esther vertellen over haar change of life. Wees vrij om gezellig met ons mee te doen en kom ervaren wat de “beweeg groep met overgewicht en coaching” voor jou inhoud.